Odmeňovanie v organizáciách v podmienkach hospodárskej krízy - Varhoľák, Peter
Vplyv súčasnej krízovej situácie na organizácie s dôsledkami na odmeňovanie. Vývoj výšky priemernej mzdy v podmienkach SR. Miera nerovnosti príjmov na Slovensku a v krajinách EÚ. Skúmanie vplyvov súčasnej krízovej situácie na organizácie s dôsledkami na odmeňovanie v regionálnych podmienkach. Skúmanie súvislostí odmeňovania a výkonnosti v organizáciách v regionálnych podmienkach. Miera intenzity závislosti vzťahu úrovne výkonnosti a úrovne odmeňovania.