Príčiny vzniku hospodárskej krízy a odporúčania pre manažérov - Zach, Rudolf
Príspevok je koncipovaný formou otázok, odpovedí a odporúčaní. Identifikuje miesto a príčiny vzniku svetovej hospodárskej krízy a formuluje niekoľko odporúčaní pre manažérov.