Manažment času: nakoľko visíte na svojom čase? - Reháková, Helena
Rôzne typy ľudí a rôzne narábanie s časom. Zásady efektívneho plánovania času. Organizácia vecí a rozbehnuté aktivity. Paretov princíp činnosti. Delegovanie úloh na podriadených. Krivka výkonnosti. Rovnováha medzi prácou a súkromím.