Kríza sa končí, blýska sa na lepšie časy - Hudec, Marián
Slovenské automobilky zaznamenali v roku 2009 nárast a v blízkej budúcnosti počítajú s rozšírením produkcie. Veľká trojka roku 2009 - VW Slovakia, PSA a KIA Motors Slovakia. Otázka ekológie a manažment environmentu. Význam kvality i zamestnancov.