Cesty výskumu k priemyslu - Hudec, Marián
Platforma ManuFuture-EU, vytvorená v decembri 2004 v Enschede, podporuje budovanie národných technologických platforiem ako jednotnú európsku sieť výskumných a priemyselných organizácií pre podporu konkurencieschopnosti Európskej únie. Ciele platformy. Vývoj technológií. Investície do vývoja. Národná technologická platforma. Spojenie výskumu s praxou.