Motivácia študentov ako výzva pri formovaní znalostnej ekonomiky - Matoušková, Eleonóra, 1962-
Teoretické otázky motivácie vysokoškolských študentov k štúdiu, získavaniu poznatkov a vedomostí, a tým aj realizácie potenciálnych schopností, intelektu a talentu každého z nich.