Získavanie finančných prostriedkov európskych podnikov - Vysocká, Terézia
Možnosti získania finančných prostriedkov pre podniky hospodáriace v rámci EÚ. Priama a nepriama finančná podpora EÚ. Programy EÚ a rámcový program 7RP. Štrukturálne fondy a kohézny fond. Riziká súvisiace so získavaním finančných prostriedkov.