Kapitalizácia v produktoch životného poistenia - Littvová, Zuzana
Základný zmysel poistenia spojeného so zhodnocovaním finančných prostriedkov. Poistné v produktoch kapitálového životného poistenia. Kapitalizácia v životnom poistení.