Investment products of commercial banks for SME - Klimiková, Mária
Klasifikácia malých a stredných podnikov podľa odporúčaní Európskej komisie 2003/361/EC s platnosťou od 1. januára 2005. Finančné investície z vlastných zdrojov. Zahraničné zdroje investičného financovania. Investičné produkty vybraných slovenských komerčných bánk pre malé a stredné podniky. ČSOB, Slovenská sporiteľňa, Tatra banka, UniCredit Bank, Volksbank Slovensko a Všeobecná úverová banka.