[Európska sociálna politika] - Polonyová, Simona, 1985-
Recenzia na učebnicu, ktorá je určená študentom EÚ v Bratislave ako aj študentom iných vysokých škôl s ekonomickým zameraním. Učebnica umožňuje študentom osvojiť si teoretické poznatky zo sociálnej politiky v podmienkach EÚ s akcentom na európsky sociálny model na sociálnu ochranu ako aj jeho najrozsiahlejší pilier, na modernizačné a konvergenčné tendencie sociálnej ochrany a v súvislosti s tým na podrobnejšie rozpracovanie osobitostí systémov sociálnej ochrany členských štátov EÚ.