[Sociálny štát v sociálnej Európe] - Rievajová, Eva
Recenzia na publikáciu z oblasti ekonomickej teórie s akcentom na problémy sociálnej reality. Ťažiskovou témou je hĺbková analýza problémov riešenia krízy v roku 2009, v ktorom kríza vrcholila a trend v roku 2010.