Regionálna politika EÚ - nevyužitý potenciál? - Hulmanová, Margita
Analýza nedostatočného čerpania finančných prostriedkov z fondov EÚ určených na regionálny rozvoj. Alokácia dostupných zdrojov. Spolupráca ministerstiev, regionálnych samospráv a mimovládneho sektora. Transparentnosť a vylúčenie neefektívnych opatrení.