Factors determining interest policy of commercial banks in selected countries - Střelecká, Zdenka
Vývoj bankového sektora v krajinách juho-východnej Európy - krajiny V4 a Srbsko. Rozptyl bankového sektora. Konkurencia na bankovom trhu. Úroková politika komerčných bánk. Úverové štandardy.