Makroekonomické súvislosti konvergencie ekonomiky Slovenska k eurozóne - Brinčíková, Zuzana, 1979-
V dňoch 5. a 6. novembra 2009 sa na pôde Ekonomickej univerzity v Bratislave konala medzinárodná vedecká konferencia pod názvom Makroekonomické súvislosti konvergencie ekonomiky SR k eurozóne, ktorú zorganizovala Katedra ekonomickej teórie Národohospodárskej fakulty EU pri príležitosti ukončenia výskumného projektu VEGA 1/4653/07. Informácia o hlavných cieľoch konferencie.