Európska plánovacia komisia a rozpočtové mantinely - Hölcz, Róbert
Príčiny hospodárskej krízy a znášanie dôsledkov občanmi. Politici a hospodárska politika. Zaplatenie gréckych dlhov zahraničným investorom. Správy Európskej centrálnej banky a Európskej komisie. Obmedzenie rozpočtovej suverenity a kontrola štátnych rozpočtov. Dodržiavanie konvergentných kritérií.