Ako zlepšovať riadenie zásob - Kubát, Jiří
V čase krízy by sa mali výrobné a obchodné podniky intenzívne zaoberať uvoľňovaním kapitálu viazaného v nadbytočných zásobách. Ten sa potom môže využiť na zníženie záväzkov alebo na financovanie rozvoja podniku. Návrh metodiky na optimalizáciu zásob, všeobecné zásady a poznatky zo zahraničného prieskumu. Pokračovanie článku v budúcom čísle.