Územné plánovanie ako nástroj rozvoja regiónu - Ježek, Jiří
Pojem územné plánovanie. Základné nástroje územného plánovania. Význam a použitie územného plánu. Základné princípy tvorby územného plánu. Ciele a úlohy územného plánu. Územnoplánovacie podklady.