Analýza a zhodnotenie prvých skúseností s programovým rozpočtovaním v praxi obcí a VÚC - Kozovský, Dušan
Zmeny, ktorými prechádzal rozpočtový proces na úrovni územnej samosprávy v posledných rokoch. Tvorba programového rozpočtu. Analýza a zhodnotenie prvých skúseností s implementáciou programového rozpočtovania na úrovni miestnej a regionálnej územnej samosprávy.