Vyhláška Ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny SR č. 508/2009 Z. z. - Paceková, Tamara
Nová vyhláška z oblasti bezpečnosti práce a ochrany zdravia pri práci s technickými zariadeniami tlakovými, zdvíhacími, elektrickými a plynovými. Výrobky, na ktoré sa vyhláška nevzťahuje a zmeny, ktoré nastali oproti zrušenej vyhláške č. 718/2002 Z. z. Na koho sa vzťahujú povinnosti vyplývajúce z ustanovení vyhlášky.