Vplyv klimatických zmien na navrhovanie stavieb - Sokol, Milan
Základné informácie o vplyve klimatických zmien na navrhovanie stavieb. Niektoré aspekty zaťaženia stavby snehom, vetrom, teplotnými účinkami a mimoriadnych zaťažení, ktoré môžu byť dôsledkom klimatických zmien. Klimatické zaťaženia stavebných konštrukcií v normách. Porovnanie zaťaženia snehom podľa STN 73 0035 a eurokódu.