Henry Ford a Tomáš Baťa - Marek, Jiří
Poučenie z prístupov Henryho Forda a Tomáša Baťu pri riešení všetkých technologických problémov výrobného procesu, inovácií, originálnych metodík a realizačných postupov. Optimalizácia hospodárskeho výsledku a zabezpečenie výroby podľa situácie na trhu.