Odmeňovanie pedagogických zamestnancov a odborných zamestnancov - Minďašová, Mária
Zákonom č. 317/2009 Z.z. o pedagogických zamestnancoch a odborných zamestnacoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov sa novelizoval zákon č. 553/2003 z.z. o odmeňovaní niektorých zamestnancov pri výkone práce vo verejnom záujme a o zmene a doplnení niektorých zákonov v z.n.p. Informácia o zmenách.