Reforma politiky rozširovania a európskej susedskej politiky ako perspektíva spolupráce Turecka a EÚ smerujúca k integrácii - Fodorová, Veronika
K politike procesu rozširovania. Genéza vzťahov Turecka a EÚ. Nevyriešené politické otázky. Alternatívy k členstvu Turecka v EÚ. Reforma politiky rozširovania a Európskej politiky susedstva ako perspektíva efektívnejšej spolupráce Turecka a Európskej únie smerujúcej k integrácii.