První krize eura: analýza možných cest - Machala, Karel
Alternatívne možnosti budúceho vývoja eura a eurozóny. Maastrichtské kritéria a Pakt stability. Grécky dlh a ostatné zadĺžené krajiny. Pokles eura voči doláru. Obnovenie fiškálenej disciplíny. Inflácia a zadĺženosť. Zvýšenie pružnosti ekonomiky. Liberalizácia a deregulácia.