Inflace - a jak na ní vyzrát - Reinecker, Dirk
Inflácia ako sled faktorov na strane dopytu a ponuky. Hlavné riziká monetárnej politiky. Štruktúra aktív a príjmy zo závislej činnosti. Rizikové aktíva a trhové ceny. Inflácia a nezamestnanosť. Rast inflácie v dlhodobom horizonte.