Najdi si svého farmáře - Oršoš, Štefan
Nákup výrobkov a surovín v minulosti u lokálnych pestovateľov a chovateľov. Násilná kolektivizácia a prerušenie tohto spôsobu predaja. Bio trend v súčasnosti. Staronové trendy v predaji poľnohospodárskych výrobkov. Súčasné možnosti predaja. Mať svojho pekára. Česká webová stránka Nájdi si svojho farmára.