Povinnosti obcí a ich ROPO po zavedení eura - Mrva, Jaroslav
Bezhotovostný platobný styk po dni zavedenia eura. Obdobie duálneho hotovostného peňažného obehu. Odmietanie prijatia platných slovenských bankoviek a platných slovenských mincí. Ukončenie platnosti slovenských bankoviek a slovenských mincí. Podmienky a termíny výmeny slovenskej meny za menu euro. Premena menovej hodnoty vkladov do imania a základného umania.