Tradiční model je v těžkých časech výhodný - Davidová, Petra
Ukazovatele českého bankového sektoru v posledných rokoch a v prvých mesiacoch roku 2010. Ziskovosť a likvidita bánk a záložní. Portfólio a kvalita úverov. Udržateľnosť verejných financií. Štátne intervencie na podporu bankového sektora.