Lidé bankovním reklamám nevěří - Cír, Jaroslav
Zistenia výskumu klientov o dôvere bankových produktov a služieb. Informácie o poplatkoch a nevýhodných podmienkach. Neúplné a skresľujúce informácie o produktoch. Zavádzajúce informácie a komunikácia s bankami. Dôveryhodnosť bankových reklám.