Akcie na jméno a na doručitele: výhody a nevýhody - Polouček, Stanislav
Legislatíva a prax v rôznych krajinách vo vlastníctve cenných papierov. Cenné papiere na meno a na doručiteľa. Prevod cenných papierov. Cenné papiere v materializovanej a dematerializovanej podobe. Česká republika a príklady zo zahraničia.