Trvale udržitelný papír - Hudský, Aleš
Ppapier ako ekologicky zodpovedná surovina. Výroba a recyklácia papiera šetrná k životnému prostrediu. Lesy vysádzané za účelom výroby papiera. Papier verzus počítače. Lesná certifikácia - FSC certifikácia.