Vyhlídky evropského pojišťovnictví
Rôzny ekonomický vývoj európskeho poisťovníctva a poisťovní. Implementácia direktív Solvency II. Posilnenie kapitálu v náročných trhových podmienkach. Investičné prostredie a riadenie rizík. Daňové systémy v EÚ pre poisťovne. Demografické vplyvy.