Majetok obce a zásady hospodárenia s ním - Veverková, Ingrid
Majetková podstata obcí podľa zákona 138/1991 Zb. o majetku obcí. Podstata obecného majetku a hospodárenie s majetkom obce. Formy nakladania s majetkom obce.