Povinnosti obcí v súvislosti s novelou zákona o slobodnom prístupe k informáciám - Wáclavová, Linda
Účel novely zákona o slobodnom prístupe k informáciám. Platná právna úprava a vyplývajúce povinnosti. Nové povinnosti pre obce účinné od 1. januára 2009. Ilustračné príklady.