XBRL - klíčový faktor jak změnit způsob finančního výkaznictví - Vašina, Jindřich
Informačné technológie pri spracovaní a príprave finančných výkazov. Všeobecne prijímaný štandard XBRL (eXtensible Business Reporting Language) pre spoločné využívanie a zefektívnenie výmeny dát v internom a externom výkazníctve bánk. Výhody pre banky i pre klientov.