Dávky a príspevky v hmotnej núdzi od 1. januára 2009 - Macková, Zuzana
Zákon č. 562/2008 Z.z. , ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 599/2003 Z.z. o pomoci v hmotnej núdzi a o zmene a doplnení niektorých zákonov v z.n.p., a ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 5/2004 Z.z. o službách zamestnanosti a o zmene a doplnení niektorých zákonov v z.n.p. nadobudol účinnosť 1. januára 2009. Informácia o posudzovaní hmotnej núdzi podľa zákona č. 599/2003 Z.z. o pomoci v hmotnej núdzi v z.n.p.