Etika verejného činiteľa - Thurzo, Alexander
Podstata etických problémov. Etika verejného činiteľa. Etika zamestnanca verejnej správy. Princípy vytvárania etických kódexov. Model etického kódexu verejných činiteľov. Konflikt záujmov. Špecifikácia bodov etického kódexu.