Porovnanie dvoch procedúr bayesovského testovania hypotéz - Terek, Milan
Porovnávanie dvoch procedúr bayesovského testovania hypotéz. Porovnanie na príklade testovania hypotéz o strednej hodnote. Jednostranné a obojstranné testy. Aposteriórne rozdelenie.