Hodnotenie a ukazovatele výkonnosti v územnej samospráve - Čapková, Soňa
Základné typy výkonových ukazovateľov. Ukazovatele vstupov a výstupov. Ukazovatele efektívnosti. Komparatívny charakter výkonových ukazovateľov. Hodnotenie výkonnosti.