Majetkové postavenie organizácií zriadených a založených obcou - Veverková, Ingrid
Legislatívny pohľad na formy hospodárenia a nakladania obce so svojím majetkom. Vzor "Zásad hospodárenia s majetkom v organizáciách zriadených a založených obcou".