Teoretické aspekty regulácie prirodzených monopolov - Michalcová, Zuzana, 1984-
Regulácia prirodzených monopolov. Charakteristika základných pojmov. Monopol a prirodzený monopol. Regulácia v sieťových odvetviach. Zlyhanie trhu a potreba regulácie.