Vzťah konkurencieschopnosti a kreatívnej ekonomiky - Chovanec, Martin
Teoretické pohľady na konkurencieschopnosť. Konkurencieschopnosť a kreatívna ekonomika. Základné kamene konkurenčnej výhody. Význam kreativity v kontexte problematiky konkurencieschopnosti. Kreatívna ekonomika a jej meranie. Koncept 3T a 3C. Možnosti podpory kreatívnej ekonomiky.