Sociálny marketing - Čihovská, Viera
Sociálne problémy a sociálny marketing. Vznik a charakteristika sociálneho marketingu. Proces sociálneho marketingu. Koncepty a nástroje. Štádium zmeny. BCOS faktory. Konkurencia.