Obec ako účastník konania pri rozhodovaní vo veciach odpadového hospodárstva - Gašparíková, Božena
Úlohy obcí vo vzťahu k odpadom. Pohľad na zákon o odpadoch. Správne konanie vo veciach odpadového hospodárstva.