Porovnávacia reklama v podmienkach slovenského reklamného trhu - Zaujecová, Dáša
Zákon o reklame a porovnávacia reklama. Etická samoregulácia reklamy. Prípady porovnávacej reklamy v slovenských médiách. Politická porovnávacia reklama. Na Slovensku je využívanie porovnávacej reklamy skôr výnimočné.