Súlad pracovného a rodinného života - Thurzová, Marta
Podpora zosúladenia pracovného a rodinného života na pracovisku. Ústretovosť zamestnávateľov k zamestnancov. Súčasný právny rámec problematiky. Materská a rodičovská dovolenka a návrat do práce. Flexibilné formy organizácie práce.