Transferové oceňovanie v praxi návrh vnútropodnikovej smernice - Luknárová - Kutišová, Dalila
Smernica na tvorbu dokumentácie transferového oceňovania. Cieľ smernice. Obsahová náplň používaných výrazov. Zásady pre tvorbu dokumentácie. Zásady pre tvorbu dokumentácie. Proces zdokumentovania ocenenia kontrolovanej transakcie. Použitie metód transferového oceňovania. Obsah dokumentácie. Úloha ekonomických analýz. Zodpovednosť za spracovanie a monitorovanie.