Organizovanie a financovanie mestského marketingu - Ježková, Renáta
Marketingový manažér a marketingové oddelenie. Marketingový tím. Marketingová kultúra. Organizácia mestského marketingu. Úloha politiky mesta. Financovanie mestského marketingu.