Monitorovanie a hodnotenie plnenia programového rozpočtu územnej samosprávy - Kozovský, Dušan
Významné zmeny rozpočtového procesu na úrovni samosprávy v posledných rokoch. Prínos programového rozpočtovania. Monitorovanie a hodnotenie plnenia programového rozpočtu územnej samosprávy. Možné riziká a problémy v súvislosti s programovým rozpočtovaním.