Manažment regionálnych rozvojových projektov z fondov EÚ pre sektor verejnej správy - Kiseľáková, Dana
Podpora regionálnych rozvojových investičných projektov miest a obcí. Čerpanie finančných prostriedkov z fondov EÚ. Žiadosť o nenávratný finančný príspevok (NFP). Východiskové dokumenty. Všeobecné podmienky poskytovania NFP v rámci ROP.